15 Mayıs 2011 Pazar




Uzun yıllar takımın başında kalmanı bırak uzun yıllar bu takımın kaptanlığını yaptın. Ben göremedim senin kaptanlığını, babam gördü ama o Ali Sami Yen'de senin pazubandını taşıdığın takımı değil siyah beyaz takımı destekliyordu. Yıllar boyunca şampiyon olamadık, olmadı olmadı olmadı. Şimdi çıkıp "Biz 14 sene bekledik" diyenler var ya, onların da aslında haberi yok bu çileden. Siz çektiniz bu çileleri, babalarımız çekti, amcalarımız, dedelerimiz.


Sanki o kupasız yılları öylesine içine attın ki öcünü tüm takımlardan çıkardın. Ne Real Madrid'i kaldı ne Milan'ı ne de Türk futbol takımları. En güzel halini gösterdin bize, yıllar önce büyüklerimize gösterdiğin gibi. Şimdi çıkıp gelsen otursan o kulübeye her şey değişecek gibi.

Yıpratıyorlar bizi hoca! Bayağı yıpratıyorlar. Gerek suyun öteki tarafı gerek onun yandaş medyası. E başımızda da başı dik biri olmayınca yediriyorlar bizi kurda kuşa. Ne istikrar var başımızda ne sabır ne saygı.

Bülent Korkmaz, Okan Buruk, Arif Erdem, Suat Kaya, Hakan Şükür, Ergün Penbe, Hakan Ünsal, Hagi, Filipescu, Ümit Davala, Emre Belözoğlu, Kerem İnan, Popescu, Fatih Akyel, Taffarel, Hasan Şaş, Mehmet Bölükbaşı, Capone. Evet bu isimler bizi; Galatasaray Futbol Takımını tüm dünyaya duyuran isimler. Ve bu isimlerin en parlak yıllarında başlarında olan hoca sen!

Şimdilerde bu oyuncuların nasıl geldiğini, nerelerden geldiğini unutmuş gibiyiz. Neler çektiğini, nasıl yetiştiklerini. 1990 yılından 2000 yılına gelene kadar neler yaşandı bu takımda en zor ve en güzel zamanlarını sen biliyorsun.

Yine yapacağına inanıyorum. 2. dönem falan hiç umrumda değil. Bir taraftar olarak senin ağırlığın senin verdiğin güvene her zaman ihtiyacım var. Umarım dönersin imparator. Umarım...

rabbit - Galatasaray Sözlük

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder